Aanvragen kerstpakket

De afgelopen jaren kon u bij stichting Manna een pakket met kerst aanvragen voor inwoners van Twenterand die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. We zijn blij dat we als stichting Voedselbank Twenterand Manna u ook dit jaar de mogelijkheid kunnen geven een pakket voor deze financieel kwetsbare groep bij ons aan te vragen.

Cliënten die bij ons al tweewekelijks ondersteuning met een voedselpakket ontvangen krijgen sowieso wat extra’s met kerst. Voor deze mensen hoeft geen aparte aanvraag ingediend te worden.

Dit jaar is er dus opnieuw ruimte om andere inwoners van de gemeente Twenterand bij ons aan te melden voor een pakket met kerst. Het gaat dan om mensen die normaal net buiten de criteria vallen voor een regulier pakket van onze stichting. Er zijn bij u vast wel gezinnen of personen bekend die op (minder dan) bijstandsniveau moeten leven en het om die reden niet makkelijk hebben. U kunt deze mensen bij ons aanmelden via het speciale pakket-met-Kerst aanvraagformulier. Of via onderstaande digitale formulier. (Particulieren kunnen niet voor particulieren aanvragen!!)

Het ingevulde formulier kunt u sturen naar mannakerst@voedselbanktwenterand.nl. Mocht het downloaden niet lukken neem dan even contact met ons op, per mail of via 06 – 12 46 88 88. De pakketten voor de aangemelde mensen kunnen op 20 december tussen 16.00 en 18.00 u  opgehaald worden. 

We willen u als aanvragende organisatie aanmoedigen om zelf voor de gezinnen het pakket bij ons af te halen en bij hen te bezorgen. U kunt deze optie aankruisen op het aanvraagformulier.

LET OP: OPGEVEN = OPHALEN!!

Aanmelden kan t/m donderdag 30 november.

Onze locatie:
De Linde
Linderveld 4A Vroomshoop 

Pakket wordt aangevraagd door

Pakket is bestemd voor