Actie ‘Geef’ bij Jumbo Westerhaar zaterdag 22 april

Actie ‘Geef’ voor de Voedselbank Twenterand Manna bij Jumbo Westerhaar

Op zaterdag 22 april wordt er een voedselinzamelingsactie georganiseerd voor Stichting Voedselbank Twenterand Manna bij de Jumbo in Westerhaar. Vrijwilligers staan van 9 tot 17 uur bij de ingang van de supermarkt om te vragen of u één of meerdere artikelen wilt schenken aan de  voedselbank. U ontvangt dan een wensenlijstje waarmee u zelf de keuze kunt maken wat u wilt geven. Steeds meer mensen moeten een beroep doen op de stichting om het hoofd financieel boven water te houden, ook in Twenterand. Om deze mensen te kunnen blijven helpen is Manna afhankelijk van donaties in geld maar ook in goederen. Of u nu veel of weinig kunt bijdragen, elk artikel dat wordt gedoneerd tijdens de actie bij Jumbo Westerhaar is welkom, de vrijwilligers hopen op een mooie opbrengst voor de voedselbank!

Producten die worden ingezameld: Fjord knackerbröd, volkoren of Jumbo beschuit; appelstroop, vruchtenhagel, hagelslag, hazelnootpasta of aardbeienjam; Jumbo eigen merk macaroni, spaghetti, mie,  of rijst; appelmoes groot of klein; mix voor nasi of bami; potje doperwten, sperziebonen, rode kool, bruine bonen of rode bieten; houdbare halfvolle melk, koffiemelk, thee, koffie, koffiefilters ongebleekt en suiker; Jumbo halvarine of bak en braad boter.

Voor klanten die het te lastig vinden om de boodschappen bij elkaar te zoeken is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om geld te doneren in de collectebus of de QR code te scannen met de telefoon en zo een bijdrage te leveren aan deze inzamelingsactie.

Deel dit bericht op sociale media