Aanvragen

Aanvraag

Vind je het moeilijk om een aanvraag te doen en heb je geen hulpverlener die dit voor je kan doen, stuur ons dan een e-mail met je telefoonnummer. Ons e-mailadres kun je hier, vinden. Wij nemen dan contact met je op.

Kom ik in aanmerking voor een voedselpakket?

Hiervoor verwijzen wij naar de link hiernaast, of klik op onderstaande link om te kijken of je in aanmerking komt voor voedselpakket: Kom ik in aanmerking? – Vereniging van Voedselbanken Nederland

Je kunt jezelf aanmelden bij de Voedselbank of de aanvraag door je hulpverlener laten doen. We kijken of het inkomen dat je overhoudt na aftrek van de vaste lasten voldoet aan de grens van Voedselbanken Nederland. Als een aanvraag goedgekeurd wordt krijg je eerst voor 2 tot 6 maanden een pakket.

Kort voor de datum van je laatste pakket krijgt je bij de uitgifte een melding mee hoe je verlenging aan kunt vragen. We kijken altijd weer of je recht hebt op een pakket.

Jijzelf of de hulpverlener kan door het invullen van de inkomenstoets op het aanvraagformulier een inschatting maken of je binnen de grens valt. Mocht je twijfelen neem dan contact met ons op of doe gewoon een aanvraag. We kunnen je vragen om een kopie van je bankafschrift te sturen. Als je een bewindvoerder of budgetbeheerder hebt is het verplicht een budgetplan mee te sturen.

Direct aanvragen

Aanvraagformulier 2024:  Aanvraagform VBT Manna v. 2024.2

Stuur het ingevulde formulier bij voorkeur per mail naar: aanvraag@voedselbanktwenterand.nl.

Ook voor vragen over het aanvragen van een boodschappenpakket kunt je dit emailadres gebruiken, of bellen met 06 – 12468888.

Als je een boodschappenpakket van ons krijgt en je hebt kinderen, dan kom je ook in aanmerking voor kinderkleding van Manna Fashion en verjaardagdozen van Manna Happy-Kids.

Klik op onderstaande link voor meer info:
Manna Fashion en Happy-Kids