Manna Fashion

Manna Fashion

Onder Fashion verstaan wij de hulp die wij gezinnen kunnen bieden door het gratis verstrekken van kleding en bijbehorende accessoires. Wij bieden kinderkleding aan van maat 56 tot en met maat 176. Voor tieners met grotere maten hebben we ook maat XS tot en met maat L.

Voor wie is kleding beschikbaar?

Gezinnen die zijn aangemeld bij Voedselbank Twenterand Manna komen automatisch in aanmerking om gebruik te maken van Manna Fashion.  Maar ook gezinnen  die op of rond het bijstandsniveau leven kunnen in aanmerking komen voor gratis kinderkleding.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

Je kunt je aanmelden  door een mail te sturen naar aanvraag@voedselbanktwenterand.nl. Na aanmelding volgt er een intake per e-mail. Jaarlijks wordt deze intake  getoetst. Maar ook als je hierbuiten valt, kun je altijd overleggen of je in aanmerking komt. Je kan langskomen voor het uitzoeken van kinderkleding, kinderschoenen en accessoires. Bij het verstrekken van kleding worden je aanvraaggegevens en aanvraagperiode gecontroleerd.

Waar en wanneer kun je kleding ophalen?

Onze kledingwinkel is open op dinsdag- en woensdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur aan de Linderveld 4 A te Vroomshoop. In de schoolvakanties is Manna Fashion gesloten.

In geval van nood kunt je altijd een afspraak maken en kleding kan dan opgehaald worden.

U mag zo vaak komen als u wilt maar wel met een maximum aantal kledingstukken per kwartaal. Het maximum aantal noemen we een basisgarderobe. Deze bestaat uit:

  • 5 truien of shirts
  • 3 broeken of rokjes/jurkjes
  • 1 jas.
  • 1 paar schoenen (indien aanwezig in de gewenste maat)
  • pyjama’s, sokken, ondergoed, leggings, maillots e.d.
  • 1 set sportkleding

 

Bent u hulpverlener?

Ziet u als hulpverlener dat er binnen een gezin (schrijnende) behoefte is aan kleding voor de kinderen, neem dan (bij voorkeur per mail) contact met ons op. Er kunnen zich altijd situaties voor doen waarbij de aanschaf van meer kleding wenselijk is. Overleg is dan altijd mogelijk!

Heeft u kleding over? 

U kunt bij ons uw tweedehands maar óók nieuwe kinderkleding, schoenen (niet versleten of afgetrapt) en accessoires zoals sokken, riemen e.d. inleveren.
De dinsdag- en woensdagochtend zijn onze vaste inbrengochtenden. Wij nemen alleen kleding aan die schoon en modieus is.
U kunt geen kleding afgeven bij één van de medewerkers thuis of buiten bij de winkel plaatsen. Kleding die wij niet kunnen gebruiken gaat naar Roemenië of het Leger des Heils, zodat alle kleding altijd op een goede plek terechtkomt.
Mocht de dinsdag- of woensdagochtend niet gelegen komen, neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres, om een afspraak te maken.

Adres: Linderveld 4 A, Vroomshoop
E-mail: mannafashion@voedselbanktwenterand.nl
Telefoon: 06-42373510

Wilt u ons ondersteunen?

Misschien ziet u via uw bedrijf of andere instelling mogelijkheden om met uw producten of diensten ons te helpen. Laat het ons dan weten!
Financieel kunt u ons ondersteunen door een gift over op te maken op naam van Stichting Manna met omschrijving “Fashion” bankrekeningnummer NL80 RABO 0148 7686 79. De Stichting heeft een ANBI status met RSIN nummer 8201.64.744 zodat uw giften  aftrekbaar zijn voor de belasting.

Wellicht ook interessant voor jou