Manna Happy Kids

Manna Happy Kids

Alle kinderen hebben recht op een veilige en gezonde jeugd. Maar zelfs in een rijk land als Nederland is dat helemaal niet vanzelfsprekend. Voor veel kinderen is het de normaalste zaak van de wereld om een cadeautje te krijgen met verjaardagen en Sinterklaas. Maar wat als je opgroeit in een gezin waar geen geld is voor een verjaardag en de ouders niet kunnen uitleggen waarom Sinterklaas ook dit jaar niet langs komt?

Wie komt in aanmerking?

Gezinnen die zijn aangemeld bij Voedselbank Twenterand Manna en/of bij Manna Fashion, komen automatisch in aanmerking voor Manna Happy Kids.

Met Manna Happy Kids willen wij er voor zorgen dat er met deze dagen weer een feest gevierd kan worden.

Wanneer moet u wat doen?

Voor de verjaardag zijn er twee varianten:

De verjaardagdoos: deze is bestemd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Deze doos bevat alles om een verjaardag te kunnen vieren: slingers, kaarsjes, bekertjes, bordjes, taartbodem, vlaaivulling, slagroom, knakworst, snoepjes en natuurlijk een cadeautje. Voor deze groep is het trakteren op school ook erg belangrijk. Daarom kunnen bij de aanvraag het aantal kinderen wat in de klas zit worden opgegeven. Zo kunnen wij zorgen voor voldoende traktaties.

De verjaardagdoos kan 2 weken van tevoren worden aangevraagd, maar het liefst eerder via mannahappykids@voedselbanktwenterand.nl of in de winkel van Manna Fashion. Vanaf de afgesproken datum kan de verjaardagdoos dan worden opgehaald in de winkel of op vrijdag tegelijk met het voedselpakket.

De Party-Box: deze is bestemd voor  kinderen van 13 tot en met 17 jaar.

De Party Box bevat verschillende traktaties zoals: cake of koeken, chips, frisdrank , snoep etc. en een cadeautje. Een Party Box hoeft niet te worden aangevraagd, hier krijgt men een appje of telefoontje van wanneer deze klaar staat bij de voedseluitgifte.

Sinterklaas

Ook het Sinterklaasfeest willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ieder kind van 0 tot en met 17 jaar krijgt in de periode voor Sinterklaas een cadeautje, een chocoladeletter, pepernoten en snoepgoed.

Wilt u ons ondersteunen?

Misschien ziet u als bedrijf, school of kerk mogelijkheden om ons te helpen om de verjaardags-boxen te vullen. Laat het ons dan weten via mannahappykids@voedselbanktwenterand.nl Ook kunt u als bedrijf of particulier een gift overmaken op naam van Stichting Manna met de omschrijving ”Happy Kids” op bankrekeningnummer NL 80 RABO 0148 7686 79. De stichting heeft een ANBI-status met RSIN nummer 8201.64.744 zodat uw giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Wellicht ook interessant voor jou